Karp Nakielski. Jesienne odłowy w Ślesinie

Redakcja
Jan Bagrowski - mistrz kulinarny ze Ślesina, który z królewskich ryb przygotowuje iście królewskie potrawy. O estetykę tych wyszukanych potraw dba jego żona - Irena
Jan Bagrowski - mistrz kulinarny ze Ślesina, który z królewskich ryb przygotowuje iście królewskie potrawy. O estetykę tych wyszukanych potraw dba jego żona - Irena Lucyna Talaśka-Klich
Trwają karpiowe żniwa. Według prognoz rybaków ze Ślesina (pow. nakielski, woj. kujawsko-pomorskie) jesienne odłowy Karpia Nakielskiego potrwają do 28 października.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Karp Nakielski. Jesienne odłowy w Ślesinie - Gazeta Pomorska

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.